Gulvbehandling

Er gulvene blevet så slidte, at de ikke længere fremstår pæne, selvom de er gjort helt rene?
Nogle gange er en hovedrengøring bare ikke nok.

Gamle gulve kan fremstå som nye

RENAS kan give selv de mest slidte gulve, en grundig, effektiv og hurtig opskuring og polering. Har du trægulve kan RENAS også slibe og lakere dine gulve, så de fremstår helt perfekte.

Opskuring af terrazzo på trapper og gulve giver en helt utrolig flot effekt – selv den mest triste og nussede overflade bliver lys, ren og nærmest ny at se på. Linoleumsgulve bliver som nye efter en polish behandling, og den flotte vand- og snavsafvisende overflade vender tilbage.

Skal du have et gulv, der kan holde til lidt af hvert, er et PUR-gulv (polyurethan gulv) det helt rigtige valg. Et polyurethan gulv er en fleksibel plastbelægning. Det giver et slidstærkt gulv, og det kan lægges oven på fx trægulve, vinylgulve, linoliumsgulve eller betongulve. Overfladen fås i alle farver og i forskellige overflader som mat, halvmat eller blank, og der er mulighed for ilægning af f.eks. reklamelogoer. Prisen på PUR gulve er ofte kun det halve af prisen for et nyt gulv.

Vi laver også Epoxygulve. De kan anvendes som et lettere og mere rengøringsvenligt alternativ til et klinkegulv. Epoxygulve kan udføres i flere farver og overflader.

Vi kan få selv årtier gamle gulve til at fremstå så gode som nye.
Når det kommer til gulvbehandlinger, er mulighederne mange og vores kompetencer store. Derfor har vi med garanti den helt rigtige løsning. Også for dig.

Lad os guide dig, så du får den bedste løsning.

Godt samarbejde gennem flere år
RENAS tilbyder fleksible løsninger med en bred vifte af facilities. Kontakten og nærheden til RENAS er fremragende. Løsningerne er ideelle til os.
Jens Hansen HR chef hos Alex Andersen Ølund A/S
RENAS får de varmeste anbefalinger
RENAS står for al rengøring på Hotel Odeon. Via god og tæt dialog med oldfruen sikres det høje niveau af rengøring, som vi ønsker.
Tinna Larsen Hotelchef hos Hotel Odeon
RENAS lytter til vores behov
Vi oplever stor fleksibilitet i samarbejdet om byggepladsservice samt rengøring af vores skurbyer. Renas får min klare anbefaling.
Jacob Nissen Søgaard Projektleder hos CASA