Mandskabsvogne

Kniber det med at holde mandskabsvognene pæne og rene?

Mandskabsvogne

På en midlertidig arbejdsplads er der mange opgaver at løse, men der er ingen grund til at gå på kompromis med rengøringen. Selv på en midlertidig arbejdsplads har det fysiske arbejdsmiljø med både sundhed og trivsel at gøre. Pæne og rene omgivelser øger medarbejdernes trivsel og har dermed direkte indvirkning på både kvalitet og effektivitet på arbejdspladsen.

Rent bliver behandlet pænt

Der er noget med, at jo pænere et sted er, desto pænere bliver det behandlet.
Sammen med dig afdækker vi dit behov og udfærdiger en detaljeret arbejdsplan, så du ved, hvad du får. Arbejdsplanen tilpasses løbende  i samråd med servicelederen, som er din RENAS-kontaktperson i hverdagen, uanset hvor mange af vores services, du vælger at benytte dig af.

Det er op til dig, om det skal være en fast aftale med aftalte intervaller for rengøringen eller en hovedrengøring, så enhederne er klar til næste hold medarbejdere.

Godt samarbejde gennem flere år
RENAS tilbyder fleksible løsninger med en bred vifte af facilities. Kontakten og nærheden til RENAS er fremragende. Løsningerne er ideelle til os.
Jens Hansen HR chef hos Alex Andersen Ølund A/S
RENAS får de varmeste anbefalinger
RENAS står for al rengøring på Hotel Odeon. Via god og tæt dialog med oldfruen sikres det høje niveau af rengøring, som vi ønsker.
Tinna Larsen Hotelchef hos Hotel Odeon
RENAS lytter til vores behov
Vi oplever stor fleksibilitet i samarbejdet om byggepladsservice samt rengøring af vores skurbyer. Renas får min klare anbefaling.
Jacob Nissen Søgaard Projektleder hos CASA