Der er nogen, som siger..

RENAS lytter til vores behov

Vi bruger Renas til flere opgaver. Det være sig byggepladsservice, i form af oprydning, rengøring, interimslukninger, afdækninger samt affugtning af bygninger etc.
RENAS udviser professionalisme og hårdt arbejde samt stor ansvarlighed.

I takt med, at vi var godt tilfreds med byggepladsservicen, er der nu også indgået aftale med Renas omkring rengøring af vores skurby. Her er oplevelsen, at der bliver lyttet til de behov, vi har her på pladsen, og vi oplever stor fleksibilitet i forhold til vores ønsker.
Renas får min klare anbefaling med på vejen.

– Jacob Nissen Søgaard, Projektleder hos CASA

De varmeste anbefalinger

Renas står for al rengøring på Hotel Odeon – lige fra hotelværelser og mødelokaler til restaurant og fællesområder. Vi valgte Renas, fordi de har et godt renommé. Renas har været vores faste samarbejdspartner siden åbningen af hotellet den 15. oktober 2018.

På Hotel Odeon er vi meget tilfredse med den indsats, som Renas yder. Vi har en god og tæt dialog med oldfruen, der er knyttet til hotellet, og det sikrer det høje niveau af rengøring, som vi ønsker. Renas får derfor de varmeste anbefalinger fra os på Hotel Odeon.

– Tinna Larsen, Hotelchef hos Hotel Odeon

Godt samarbejde i flere år

Vi er netop flyttet i nyt domicil, men har samarbejdet med Renas gennem mange år. Renas tilbyder os en fleksibel løsning med en bred vifte af facilities. Kontakten og nærheden til Renas er fremragende. Løsningen er ideel til Alex Andersen.

– Jens Hansen, HR chef hos Alex Andersen Ølund A/S

Samarbejdet går som smurt

Hos Oxygen har vi udelukkende immaterielle produkter – derfor er det ekstra vigtigt, at vores lokaler er lækre og naturligvis rene. Samarbejdet med Renas går som smurt – uden nogen former for bøvl. Hvis der skal være fokus på noget specielt i en periode, fikser Renas det. Så vi er en rigtig glad kunde.

– Claus Tjelum Winther, Partner hos Oxygen

Kvalitet og rådgivning i topklasse

Vi har valgt at samarbejde med RENAS på et fuldt facility program.
RENAS er en samarbejdspartner, som er meget tæt på os, og yder en kvalitet og rådgivning i absolut topklasse
Jeg kan på det kraftigste anbefale et samarbejde med RENAS.

– Steen Mortensen, CFO hos Viemose DGS

Godt samarbejde gennem flere år
RENAS tilbyder fleksible løsninger med en bred vifte af facilities. Kontakten og nærheden til RENAS er fremragende. Løsningerne er ideelle til os.
Jens Hansen HR chef hos Alex Andersen Ølund A/S
RENAS får de varmeste anbefalinger
RENAS står for al rengøring på Hotel Odeon. Via god og tæt dialog med oldfruen sikres det høje niveau af rengøring, som vi ønsker.
Tinna Larsen Hotelchef hos Hotel Odeon
RENAS lytter til vores behov
Vi oplever stor fleksibilitet i samarbejdet om byggepladsservice samt rengøring af vores skurbyer. Renas får min klare anbefaling.
Jacob Nissen Søgaard Projektleder hos CASA