Hovedrengøring

Orker du bare ikke den hovedrengøring, som virksomheden trænger til?

En stor mundfuld

Hovedrengøring er en stor mundfuld for de fleste, men for det meste er det bare bedst og billigst at komme helt i bund én gang for alle. Det sparer en masse tid i hverdagen.

Er det en enkeltstående opgave, en ½-årligt tilbagevendende begivenhed, en flytterengøring, en håndværker rengøring eller skal det være en fast aftalt del af det faste rengøringsabonnement? Det kan udføres i en ferie, hvor der ikke er den store aktivitet i din virksomhed, efter lukketid eller i en weekend. Det kommer helt an på dit behov.

Lad RENAS give et bud på en professionelt udført hovedrengøring billigst i regning eller efter tilbud.

Vi har stor erfaring på området og kan udføre en hovedrengøring med kort varsel. Både når det gælder kontorer, toiletter, store fabrikshaller, skurvogne mv. Vi afkalker, renser ovne, skurer gulve i bund, renser tæpper, eller hvad du nu har behov for. Vi har det rette udstyr og kompetencerne, så det bliver gjort ordentligt første gang.

Lad RENAS gøre det, vi er gode til. Så kan du koncentrere dig om dine spidskompetencer.

Godt samarbejde gennem flere år
RENAS tilbyder fleksible løsninger med en bred vifte af facilities. Kontakten og nærheden til RENAS er fremragende. Løsningerne er ideelle til os.
Jens Hansen HR chef hos Alex Andersen Ølund A/S
RENAS får de varmeste anbefalinger
RENAS står for al rengøring på Hotel Odeon. Via god og tæt dialog med oldfruen sikres det høje niveau af rengøring, som vi ønsker.
Tinna Larsen Hotelchef hos Hotel Odeon
RENAS lytter til vores behov
Vi oplever stor fleksibilitet i samarbejdet om byggepladsservice samt rengøring af vores skurbyer. Renas får min klare anbefaling.
Jacob Nissen Søgaard Projektleder hos CASA