Specialrengøring er rengøring af lidt mere speciel karakter. Det kan omfatte rigtig mange forskelligartede opgaver, hvor rengøring spiller en rolle.

Du kan altid ringe, hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig.

70 23 93 93
info@renas.dk

Hvad er specialrengøring?

Specialrengøring er ofte rengøring på eller af steder, hvor der traditionelt ikke rengøres ofte eller i forbindelse med byggeprojekter. Ligeledes kan det være i forbindelse med fugtskader, skimmelsvamp, røgskader eller andre skader. Hos Renas har vi en hel afdeling der ikke beskæftiger sig med andet end specielrengøring, så uanset hvilke opgaver du måtte stå med, har vi en løsning til dig.

Hvad tilbyder vi af specialrengøring?

Vi tilbyder en lang række forskellige ydelser, når det vedrører specialrengøring. Uanset hvilket behov du har, kan du altid kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

Erhvervsrengøring
Specialrengøring

Byggepladsservice

Renas tilbyder byggepladsservice, hvis du mangler hjælp til service på byggepladsen. Det kan være i form af interimservice, udstøbninger i beton eller at fjerne afdækning. Vi hjælper også med den generelle rengøring på byggeplads, så håndværkerne slipper for den grove rengøring af pladsen. Det giver også øget medarbejdertilfredshed blandt håndværkere, når de kan få lov til at fokusere mere på deres hovedformål – det håndværksmæssige arbejde. Ovenstående er blot et udpluk af de ydelser, vi kan hjælpe med på en byggeplads.

Mandskabsvogne

Ligesom byggepladsservice tilbyder vi også rengøringsservice til de opstillede mandskabsvogne. Regelmæssig rengøring af mandskabsvogne øger medarbejdernes humør og trivsel samt sænker sygefraværet. Et rent miljø er en vigtig ting for dem, som benytter en mandskabsvogn. Derfor kan du lave en aftale med os, hvor vi holder mandskabsvognen pæn og ren, såvel før som efter brug og løbende i hele byggefasen.

 

 

Højderengøring

Renas hjælper med højderengøring. Har du haller, områder og afkroge eller bare steder med højt til loftet, som du ikke kan gøre rent grundet den høje placering? Så har vi udstyret og værktøjerne til at rengøre det for dig. Vores grundige rengøring kan hjælpe dig uanset, hvor det skulle være. Lamper, kabelbakker, høje reoler bl.a. Vi klarer også højderengøring udendørs. Kort sagt: Renas når det hele!

Affugtning og opvarmning

Vi hjælper dig, hvis du har lokaler eller bygninger hvor vand, fugt og kulde har været et problem. Det kan f.eks. være i forbindelse med skybrud, hvor vandet er kommet ind i bygningen eller i forbindelse med vandskader. I forhold til fugt, er det altid vigtigt at sætte ind i tide, så problemet ikke vokser sig større og der kan opstå svampeskader. Men bare rolig – Vores udstyr og uddannede eksperter kan hjælpe dig hurtigt og effektivt.

erhvervsrengøring, specialrengøring

Skimmelsvamp sanering

Skimmelsvamp kan være meget skadeligt for de personer, som befinder sig i et miljø, hvor skimmelsvamp er til stede. Derfor skal man hurtigst muligt få afdækket om der er svampevækst, så man undgår yderligere skader på personer og inventar. En fagperson kan hurtigt lokalisere skimmelsvampen, og fortælle dig hvad du skal gøre. I tilfælde af mistanke om skimmelsvamp, kontakt hurtigst muligt Renas og få testet om det er tilfældet, så svampen ikke udvikler sig. Skimmelsvamp kan nemlig være yderst sundhedsskadeligt for vores luftveje, hvilket kan medføre alvorlig sygdom.

Gulvbehandling

Har du gulve, som trænger til en kærlig hånd eller to? Så kommer vi gerne, og ordner det. Vi gulvbehandler alle typer gulve, og hjælper uanset hvilket behov du måtte have. Sååå, skal dine slidte gulve have nyt liv? – Så tøv ikke, men ring til Renas.

Facaderens / Graffitirens

Graffiti kan være rigtig flot, men bestemt også forfærdeligt de forkerte steder. Men her kan Renas heldigvis hjælpe dig. Vi fjerner graffitien på din facade uden problemer. Hvis problemet er gentagende, har vi også forebyggende løsninger, hvor du selv kan fjerne graffitien med varmt vand fra gang til gang. Så slipper du for dyre regninger i forbindelse med at holde facaden flot og pæn.

Hvad koster specialrengøring?

Priserne på vores ydelser er meget forskellige og afhænger primært af opgaven omfang og størrelse. Skal du have en pris på din næste specialrengøring? – Så giver vi gerne et godt tilbud.

Hvordan bestiller jeg specialrengøring?

Det gør du hos Renas, og det er super nemt at kontakte os.

Vi træffes på direkte på:
Telefon: 70 23 93 93
Mail: info@renas.dk

Ring mig op
IMG 7365
Ring mig op
Ønsket opkaldstidspunkt