Dispensere

Roder det med sæbe, håndklæder og toiletpapir, kan løsningen være dispensere, der hænger på væggen. Det ser godt ud og er lettere at holde pænt og rent.

Ren fornøjelse

God hygiejne giver færre sygedage, og dispensere gør det hele lækkert at se på.

Dispenserne skal passe til det behov du har. Er I mange, skal der måske store dispensere op til store ruller toiletpapir, så der ikke skal skiftes hele tiden eller store sæbedispensere, så I ikke løber tør midt på dagen, og nogen springer håndvaskeriet over, fordi der mangler både sæbe og papir.

Dispenserne fås i forskellige udformninger og både i sort, hvid og stål. Det er et spørgsmål om behov, smag og behag, og vi hjælper gerne med at afklare, hvad der er bedst for jer.

Shop selv

Vi leverer dispenserne til en god pris og indenfor få dage fra facilitystore.dk. Køber du for mere end 700,- kr., leverer vi fragtfrit. Vi tilbyder også papirvarer, sæbe, hånddesinfektion, poser og meget andet i shoppen.

Klik selv ind på faclitystore.dk eller kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig til en nemmere hverdag, med bedre overblik og mindre at holde styr på.

Klik her for at se vores udvalg i facilitystore.dk

Godt samarbejde gennem flere år
RENAS tilbyder fleksible løsninger med en bred vifte af facilities. Kontakten og nærheden til RENAS er fremragende. Løsningerne er ideelle til os.
Jens Hansen HR chef hos Alex Andersen Ølund A/S
RENAS får de varmeste anbefalinger
RENAS står for al rengøring på Hotel Odeon. Via god og tæt dialog med oldfruen sikres det høje niveau af rengøring, som vi ønsker.
Tinna Larsen Hotelchef hos Hotel Odeon
RENAS lytter til vores behov
Vi oplever stor fleksibilitet i samarbejdet om byggepladsservice samt rengøring af vores skurbyer. Renas får min klare anbefaling.
Jacob Nissen Søgaard Projektleder hos CASA