Sække og poser

Affaldssække klare/sorte, Madame poser, store sække, små sække, containersække… You name it, vi har det i vores webshop facilitystore.dk, og den er kun et par klik herfra.

I pose og sæk

Vi vil rigtig gerne sælge alle mulige sække – også dem til papirkurvene. MEN lige der synes vi, du skal spare for at passe på miljøet. Papirkurve er nemlig kun til papir, så det er slet ikke nødvendigt.

Shop selv

Du kan besøge vores shop faclitystore.dk, hvor vi tilbyder bl.a. sække og poser, papirvarer, sæbe, hånddesinfektion og dispensere.

Vi leverer indenfor et par dage, til en god pris og fragtfrit, hvis du køber for mere end 700,- kr. Kontakt os, hvis du har brug for hjælp.

Klik her for at se vores udvalg i facilitystore.dk

Godt samarbejde gennem flere år
RENAS tilbyder fleksible løsninger med en bred vifte af facilities. Kontakten og nærheden til RENAS er fremragende. Løsningerne er ideelle til os.
Jens Hansen HR chef hos Alex Andersen Ølund A/S
RENAS får de varmeste anbefalinger
RENAS står for al rengøring på Hotel Odeon. Via god og tæt dialog med oldfruen sikres det høje niveau af rengøring, som vi ønsker.
Tinna Larsen Hotelchef hos Hotel Odeon
RENAS lytter til vores behov
Vi oplever stor fleksibilitet i samarbejdet om byggepladsservice samt rengøring af vores skurbyer. Renas får min klare anbefaling.
Jacob Nissen Søgaard Projektleder hos CASA