Personlig pleje

God personlig pleje batter på ikke-sygedage kontoen.

Personlig pleje på jobbet

Personlig pleje skal ikke undervurderes, hvis vi skal holde os sunde og raske. Sæbe og hånddesinfektion er et must på alle arbejdspladser, men et par handsker eller en god creme til at skåne og pleje hænderne er også en god ide.

Shop selv

Vores webshop facilitystore.dk har et bredt udvalg af forskellige produkter til daglig personlig pleje på jobbet til gode priser. Her er de mest solgte:

  • All over sæbe til brusekabinen/baderummet
  • Cremesæbe til hænderne. Måske den store, økonomiske 5 liters til opfyldning
  • Plejende hånd- og ansigtscreme
  • Hånddesinfektion
  • Håndrenseservietter

Er der brug for dispensere, kan vi også tilbyde et bredt udvalg til forskellige formål. Er der affald, har vi flere forskellige typer poser og sække til salg, og skal hænderne tørres efter vask, er det mest hygiejnisk at bruge papir. Det tilbyder vi også.

Vi leverer indenfor et par dage, til en god pris og fragtfrit, hvis du køber for mere end 700,- kr. i vores shop facilitystore.dk

Kontakt os for en uforpligtende snak. Både om behov for produkter fra facilitystore.dk og om vores øvrige services.

Klik her for at se vores udvalg i facilitystore.dk

Godt samarbejde gennem flere år
RENAS tilbyder fleksible løsninger med en bred vifte af facilities. Kontakten og nærheden til RENAS er fremragende. Løsningerne er ideelle til os.
Jens Hansen HR chef hos Alex Andersen Ølund A/S
RENAS får de varmeste anbefalinger
RENAS står for al rengøring på Hotel Odeon. Via god og tæt dialog med oldfruen sikres det høje niveau af rengøring, som vi ønsker.
Tinna Larsen Hotelchef hos Hotel Odeon
RENAS lytter til vores behov
Vi oplever stor fleksibilitet i samarbejdet om byggepladsservice samt rengøring af vores skurbyer. Renas får min klare anbefaling.
Jacob Nissen Søgaard Projektleder hos CASA