Skurbyer

Beskidt skurvognssnak kan vi ikke hjælpe med, men vi kan sørge for en ren skurvogn. Bestil erhvervsrengøring i dag!

Skurbyer

Skurbyer med overnatningsmuligheder, som midlertidigt kontor, kantineskur eller toiletvogn. Der er ikke meget plads, så det bliver hurtigt et beskidt sted, især fordi det oftest ligger på en byggeplads.

På en midlertidig arbejdsplads er der så meget, der ikke fungerer optimalt, men der er ingen grund til at gå på kompromis med rengøringen. Selv på en midlertidig arbejdsplads har det fysiske arbejdsmiljø med både sundhed og trivsel at gøre. Pæne og rene omgivelser øger medarbejdernes trivsel og har dermed direkte indvirkning på både kvalitet og effektivitet på arbejdspladsen.

Rent bliver behandlet pænt

Der er noget med, at jo pænere et sted er, desto pænere bliver det behandlet.
Sammen med dig afdækker vi dit behov og udfærdiger en detaljeret arbejdsplan, så du ved, hvad du får. Arbejdsplanen tilpasses løbende  i samråd med servicelederen, som er din RENAS-kontaktperson i hverdagen, uanset hvor mange af vores services, du vælger at benytte dig af.

Det er op til dig, om det skal være en fast aftale med aftalte intervaller for rengøringen eller en hovedrengøring, så enhederne er klar til næste hold medarbejdere.

Ring mig op
IMG 7365
Ring mig op
Ønsket opkaldstidspunkt