Industrirengøring på Fyn, Sjælland og i Jylland

Gode medarbejdere hænger ikke på træerne. Lader du RENAS tage sig af industrirengøringen, kan dine medarbejdere gøre det, de er bedst til.

Vi tilbyder Industrirengøring i følgende byer

Industrirengøring Odense
Industrirengøring København
Industrirengøring Hillerød
Industrirengøring Nordsjælland
Erhvervsrengøring
Industrirengøring Århus
Industrirengøring Vejle
Industrirengøring Fredericia
Industrirengøring Kolding
Industrirengøring Middelfart
Industrirengøring Svendborg
Industrirengøring Nyborg
erhvervsrengøring, specialrengøring
Industrirengøring Faaborg

God industrirengøring skaber god trivsel, som ses på bundlinjen

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at man ikke kan skille arbejdsmiljø og trivsel ad. Der er en forbindelse imellem de to, og derfor er det vigtigt, at du vægter industrirengøring højt på din prioriteringsliste. Har du en industrivirksomhed, har du garanteret oplevet, at skidt og snavs fra forskellige aktiviteter samler sig. Industrirengøring er derfor en meget vigtig del af din hverdag.

RENAS har mange års erfaring med effektiv erhvervsrengøring i industrien. Vi skræddersyr vores løsninger efter dit behov – uanset om der er tale om industrirengøring af fabriksgulve, højderengøring af lysarmaturer og rør eller rengøring af jeres serviceområder som f.eks. toiletter, kantine mm. Du kan trygt lægge opgaven i vores erfarne hænder.

Godt arbejdsmiljø er også godt indeklima

En del af et godt arbejdsmiljø handler om at sikre et godt indeklima for dine medarbejdere. Derfor sørger vi altid for at bruge miljøbevidste rengøringsmidler, som er skånsomme for både miljøet og indeklimaet.

Og vi har naturligvis også fokus på, at vores egne medarbejdere har et godt arbejdsmiljø i form af bl.a. ergonomisk rigtige remedier og maskiner, så vi skåner deres fysik bedst muligt.

Erhvervsrengøring

Kompetent industrirengøring på Fyn, Sjælland og i Jylland

Industrilokaler bliver ofte udsat for en masse skidt og snavs, og det kan derfor føles som en uoverskuelig opgave at skulle rengøre dem. Overlad det derfor trygt til os!

Hos RENAS tilbyder vi kompetent industrirengøring på både Fyn, Sjælland og i Jylland. Der er desuden intet område, som ligger for afsides for os, og der er ingen industrirengøringsopgave, vi ikke kan hjælpe med – uanset opgavens omfang.

Vi kan hjælpe med alle slags industrirengøring

Vi hjælper med rengøring af alle typer lokaler, uanset hvordan situationen ser ud. Sammen med dig afdækker vi dit behov og udfærdiger en detaljeret arbejdsplan, så du ved, hvad du får. Vi er altid fokuseret på at levere et stykke arbejde, som vi kan stå 100 % inde for, uanset hvilken type industrirengøring der er tale om. Du kan derfor trygt overlade din rengøringsopgave til RENAS.

Vi går altid op i at levere et stykke arbejde, som vi kan stå 100 % inde for. Tøv derfor ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om din situation.

Ring mig op
IMG 7365
Ring mig op
Ønsket opkaldstidspunkt