Erhvervsrengøring

Rene omgivelser giver god trivsel, og et rent arbejdsmiljø medvirker til at give større arbejdsglæde. Hos RENAS arbejder vi med ordentlig tid til at udføre de aftalte ydelser hos vores kunder. Til gengæld arbejder vi benhårdt med at løse opgaverne rigtigt første gang, så der spares tid på den endelige udførelse.

Selvfølgelig kan der ske fejl, men hvis det sker, er det meget vigtigt for RENAS at reagere prompte, så vi kan få det rettet op i en fart.

Du får én fast ansvarlig kontaktperson. Det letter kommunikationen for dig i hverdagen, og det gør, at du aldrig skal være i tvivl om, hvem du kan gribe fat i, hvis du har spørgsmål. Din kontaktperson hos Renas har overblikket over vores aftaler, ansvaret for assistenterne, sørger for kvalitetssikring og sikrer løbende et effektivt og værdiskabende samarbejde, med f.eks. tilpasninger, effektiviseringer eller nye tiltag efter dit behov/ønske.

Ring mig op

Se mere her:
Kontor
Industri
Skurbyer
Hovedrengøring

Uanset om der er en eller flere af vores services, der har interesse, behøver du kun at gå et sted hen for at få en løsning.

70 23 93 93
[email protected]

Ring mig op
Rena67 Byggeplads Renas Bil
Ring mig op
Send os en mail via formularen nedenfor, hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud – så vender vi tilbage hurtigst muligt.
For jobsøgning: Brug i stedet denne formular.
Ønsket opkaldstidspunkt