Erhvervsrengøring Fyn, Sjælland og Jylland

Erhvervsrengøring henvender sig bredt, og servicen er benyttet i mange forskellige brancher.
– I bund og grund er det rengøring af erhverv.

Bæredygtig erhvervsrengøring

Hos Renas tænker vi på miljøet. Derfor tilbyder vi 100 % miljørigtige rengøringsløsninger, hvor vi ikke går på kompromis med miljøet. Tværtimod. Så yder vi den bedste service, og gør brug af miljøvenlige produkter.
Vores rengøringsprodukter:
De har miljømærket: Ecolabel
De er Cradle to Cradle – Gold certificeret

Den miljøvenlige løsning giver din virksomhed et sundt arbejdsmiljø.
Tænk på miljøet og fremtiden, når du skal gøre rent.

Hvad er erhvervsrengøring

Som nævnt ovenfor er erhvervsrengøring en service, Renas tilbyder til virksomheder og andre erhvervsaktører, som har behov for rengøring. Det kan være rengøring af kontorlandskaber, mødelokaler, industriområder eller lokaliteter, der har behov for en kærlig hånd. Opgaverne er meget forskellige fra kunde til kunde, og det er derfor svært at give et entydigt svar på, hvad erhvervsrengøring dækker over. Så det er meget vigtigt, at jeres konsulent fra Renas får al information om jeres ønsker og behov til rengøringen, så vi kan udføre opgaven til jeres tilfredshed!

Erhvervsrengøring
erhvervsrengøring, specialrengøring

Hvad tilbyder vi af erhvervsrengøring

Hos Renas tilbyder vi mange forskellige services i forbindelse med erhvervsrengøring, og vi står altid klar til at yde et professionelt stykke arbejde.
Kontor
Industri
Skurbyer
Hovedrengøring

Erhvervsrengøring – Kontor

Rengøring af kontor er oplagt til virksomheder med en administration, som ønsker at bruge tiden på det vigtigste – nemlig at arbejde med jeres kompetencer. Vi er eksperter i at lave løsninger, som hjælper til at gøre jeres kontorer pæne og nydelige. Et rent kontor øger arbejdsglæden væsentligt, og bidrager til et sundt arbejdsmiljø og færre sygedage.
Renas serviceses er i top, og vi står klar til at lægge den helt rigtige plan for rengøringen, som den passer præcis ind i jeres arbejdsrutiner.

Erhvervsrengøring – Industri:

Rengøring af industrier kan vi også hjælpe med. Ligesom rengøring af kontorer, tilbyder vi, i samarbejde med jer, at lægge den helt rigtige plan, der passer til jeres behov. Det skaber øget trivsel, og jeres medarbejdere kan i stedet fokusere på kerneværdien i deres arbejde. Nogle af vores services i forbindelse med industrirengøring, kan være vask af fabriksgulve, hygiejne rengøring af områder med madproduktion, rengøring af større arealer med maskiner, rengøring af omklædningsrum og toiletter samt meget mere.
God rengøring giver et sundere arbejdsmiljø, der hjælper virksomheden til større arbejdsglæde.

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring – Skurbyer

Skurbyer er ofte opstillet i forbindelse med større byggeprojekter. Skurvognene kan have mange forskellige funktioner, som kontorer, omklædning, toiletter, kantiner mv. Uanset anvendelsen, er det yderst hensigtsmæssigt, hvis de opsatte skurvogne, altid er rene og velholdte, da det giver tilfredse medarbejdere gennem hele byggeprojektet.
Renas rengører alle former for skurvogne, og sikrer et godt arbejdsmiljø med rene omgivelser.

 

Erhvervsrengøring –  Hovedrengøring:

Hovedrengøring kan være en lang og opslidende proces. Vi har stor erfaring med hovedrengøring i alle forskellige sammenhænge, og kan derfor hjælpe dig med dine behov. Vores ydelser dækker bredt, og vores professionelle serviceassistenter er vant til at gøre hovedrent på kontorer, toiletter, i køkkener og andre steder. RENAS leverer et professionelt stykke arbejde uanset opgaven omfang. Veludført arbejde giver nemlig tilfredse kunder.

Er dit behov for rengøring ikke nævnt? – Så tøv ikke med at ringe. Vi løser alle rengøringsopgaver for din virksomhed på en professionel måde

Hvor tilbyder vi erhvervsrengøring?

Renas har afdelinger på Fyn, Sjælland og i Jylland. Det betyder at vi dækker erhvervsrengøring i hele landet.
Skal vi hjælpe din virksomhed? Så finder vi en løsning skræddersyet til Jeres virksomhed.

Kontakt os gerne på

Telefon: 70 23 93 93

eller på info@renas.dk

Ring mig op
IMG 7365
Ring mig op
Ønsket opkaldstidspunkt