Erhvervsrengøring

Rene omgivelser giver god trivsel, og et rent arbejdsmiljø medvirker til at give større arbejdsglæde. Hos RENAS arbejder vi med ordentlig tid til at udføre de aftalte ydelser hos vores kunder. Til gengæld arbejder vi benhårdt med at løse opgaverne rigtigt første gang, så der spares tid på den endelige udførelse.

Selvfølgelig kan der ske fejl, men hvis det sker, er det meget vigtigt for RENAS at reagere prompte, så vi kan få det rettet op i en fart.

Du får én fast ansvarlig kontaktperson. Det letter kommunikationen for dig i hverdagen, og det gør, at du aldrig skal være i tvivl om, hvem du kan gribe fat i, hvis du har spørgsmål. Din kontaktperson hos Renas har overblikket over vores aftaler, ansvaret for assistenterne, sørger for kvalitetssikring og sikrer løbende et effektivt og værdiskabende samarbejde, med f.eks. tilpasninger, effektiviseringer eller nye tiltag efter dit behov/ønske.

Se mere her:
Kontor
Industri
Skurbyer
Hovedrengøring

Uanset om der er en eller flere af vores services, der har interesse, behøver du kun at gå et sted hen for at få en løsning.

70 23 93 93
info@renas.dk
Godt samarbejde gennem flere år
RENAS tilbyder fleksible løsninger med en bred vifte af facilities. Kontakten og nærheden til RENAS er fremragende. Løsningerne er ideelle til os.
Jens Hansen HR chef hos Alex Andersen Ølund A/S
RENAS får de varmeste anbefalinger
RENAS står for al rengøring på Hotel Odeon. Via god og tæt dialog med oldfruen sikres det høje niveau af rengøring, som vi ønsker.
Tinna Larsen Hotelchef hos Hotel Odeon
RENAS lytter til vores behov
Vi oplever stor fleksibilitet i samarbejdet om byggepladsservice samt rengøring af vores skurbyer. Renas får min klare anbefaling.
Jacob Nissen Søgaard Projektleder hos CASA