Har du/I lyst til en dialog vedrørende jeres daglige rengøring og de krav der stilles til hygiejne og reduktion af smittespredning?

Opfylder I kravene til NIR-rengøring i klinikken?

Har du/I lyst til en dialog vedrørende jeres daglige rengøring og de krav der stilles til hygiejne og reduktion af smittespredning?

 

Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR) har til formål at begrænse smitterisiko hos patienter og personale i de klinikker, hvor man ønsker ”Best practice” indenfor infektionshygiejne.

Anvisningerne er rettet til hele sundhedssektoren inklusive praktiserende læger, tandlæger, øjenlæger, øre-/næse-/halslæger, plastikkirurger, tatovører og andet.

Renas tilbyder jeres klinik en NIR-rengøring der overholder alle de officielle retningslinjer udarbejdet af Central Enhed for Infektionshygiejne (CEI) for Statens Serums Institut (SSI).

Vi arbejder i dag for flere klinikker, hvor vores personale udfører NIR-rengøring.

I samarbejde med den enkelte klinik, kategorisere vi hygiejneniveauet (1-5) i hvert enkelt lokale så vi sikrer at, klinikken lever op til gældende anbefalinger og krav.

Renas følger nøjagtige metoder for det enkelte hygiejneniveau og brugen af rekvisitter og midler.

Vi udfylder løbende kontrolskemaer.

Vi tilbyder også et certifikat til jeres klinik, så jeres patienter kan se at I overholder de officielle anvisninger og retningslinjer

Vores tilgang, arbejdsplaner og kontrolskemaer er gennemgået af eksperter (Din klinik HYG) på området og vil altid være tilgængelige på klinikken ved eventuelle myndighedsbesøg.

I Renas gå vi også op i cirkulært forbrug. Vores produkter er i 100% genbrugelig emballage, og de bionedbrydelige produkter er udviklet til mennesker og det bedste for miljøet.

Denne løsning er et bæredygtigt partnerskab, som giver din virksomhed et forbedret klimaaftryk.       

Ring mig op
IMG 7365
Ring mig op
Ønsket opkaldstidspunkt