Papirløsning

Det er så ærgerligt, når vi smitter hinanden med sygdom. Skal hygiejnen være i top, er det ud med håndklæderne og ind med papir til at tørre hænder i.

Træt af at løbe tør?

RENAS tilbyder flere forskellige papirløsninger til hænderne, men vi har selvfølgelig også toiletpapir og store industriruller.

Gør vi allerede rent hos jer, kan vi tilbyde at ”holde øje med”, bestille og opfylde papirvarer for jer, så I ikke løber tør. I har også mulighed for selv at besøge vores webshop på facilitystore.dk – Det er kun et klik herfra.

De mest anvendte typer papirvarer er:

  • Håndpapir i ark
  • Håndpapir i ruller
  • Toiletpapir i store ruller
  • Toiletpapir i almindelige ruller
  • Store industrirulle

Der er mange forskellige typer og kvaliteter af papir, men det er alt sammen til en god pris, leveret indenfor få dage og fragtfrit, hvis du køber for mere end 700,- kr. Vi kan også tilbyde dispensere, sæbe, hånddesinfektion, poser og meget andet.

Klik selv ind på facilitystore.dk eller kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig til en nemmere hverdag med bedre overblik og mindre at holde styr på.

Klik her for at se vores udvalg i facilitystore.dk

Godt samarbejde gennem flere år
RENAS tilbyder fleksible løsninger med en bred vifte af facilities. Kontakten og nærheden til RENAS er fremragende. Løsningerne er ideelle til os.
Jens Hansen HR chef hos Alex Andersen Ølund A/S
RENAS får de varmeste anbefalinger
RENAS står for al rengøring på Hotel Odeon. Via god og tæt dialog med oldfruen sikres det høje niveau af rengøring, som vi ønsker.
Tinna Larsen Hotelchef hos Hotel Odeon
RENAS lytter til vores behov
Vi oplever stor fleksibilitet i samarbejdet om byggepladsservice samt rengøring af vores skurbyer. Renas får min klare anbefaling.
Jacob Nissen Søgaard Projektleder hos CASA