Rengøring er noget, som er nødvendigt alle steder. Uden rengøring samles snavs og skidt, og hvis der ikke bliver gjort noget ved situationen, bliver det er sted, hvor det ikke er behageligt at være for nogen.

Erhvervsrengøring

Overlad din erhvervsrengøring til Renas i København

Har du en virksomhed på Sjælland, er det særdeles vigtigt at sikre sig, at ens virksomhedslokaler er rene, så de fremstår så flot som overhovedet muligt for både medarbejdere og interessenter i virksomheden.

Derfor tilbyder Renas erhvervsrengøring på Sjælland. Vi kører ud til alle typer virksomheder, uanset om der er tale om kontorer eller industrilokaler, og sørger for, at der bliver gjort rent, så lokalerne viser sig fra den bedste side. De fleste, som er en del af en virksomhed vil helst bruge deres tid på de ting, som de er bedst til – nemlig deres arbejde. Og det vil vi også!

Hos Renas lægger vi en dyd i at udføre et stykke arbejde, som vi kan stå 100 % inde for. Hvis du skal kunne det samme, er det vigtigt, at du bruger din tid mest effektivt på ting, som skaber værdi for netop dine kunder. Renas tilbyder både løbende rengøringsforløb, enkeltstående hovedrengørings-opgaver samt rengøring af industriområder. Med andre ord er ingen opgave for stor eller for lille, når det kommer til erhvervsrengøring i København.

Lad Renas håndtere de indendørs rengøringsopgaver i København

Har man sin daglige gang på et kontor eller i nogle lokaler, som er beregnet til administration, så er rengøringen et utroligt vigtigt emne. Kvaliteten af ens kontor hænger unægtelig sammen med kontormiljøet, som kan påvirke de ansattes trivsel. Rengøringen skal være i top, og derfor tilbyder Renas erhvervsrengøring på Sjælland for at hjælpe netop din virksomhed med at sikre et rent og sundt kontormiljø. Vi tilbyder både erhvervsrengøring som løbende rengøringsaftaler, hvor vi kommer ud og gør rent efter en aftalt plan, men også hovedrengøring.

På et kontor er det vigtigt at have nogle rene omgivelser, og det hjælper Renas dig med! Vi tilbyder erhvervsrengøring af kontorlokaler i København, som sikrer dig, at dine medarbejdere kan færdes i et rent og sundt arbejdsmiljø. Vores rengøringsydelser findes både som nogle løbende aftaler samt enkeltstående rengøringsopgaver. Hvilken løsning du skal vælge, kommer an på din specifikke situation, da ingen lokaler er ens. Hvis du har et kontor, som løbende bliver beskidt og snavset, vil det uden tvivl være en god ide med en løbende rengøringsaftale, hvor vi kommer ud til dine lokaler og gør rent efter en aftalt plan.

Hvis dine lokaler i København trænger til en ekstra kærlig hånd, kan det være, at du har behov for en omgang hovedrengøring. Nogle gange kan det ske, at man har udskudt rengøringen lidt for længe, hvilket kan gøre, at der er behov for en ekstra indsats. I disse tilfælde vil det ofte være nødvendigt at vi får gjort ordentligt rent, og herefter kan vi sammen vurdere, om der er behov for en løbende rengøringsaftale. Uanset dit behov kan du kontakte os, så vi kan finde den løsning, som passer bedst til dig.

erhvervsrengøring, specialrengøring
Specialrengøring

Industri- og håndværkerrengøring i København

Rengøringen af industri- og håndværkerlokaler skal man ikke undervurdere. I disse brancher bliver der ofte udledt mere snavs og skift i lokalerne, end der gør ved kontorlokaler, men derfor skal man skal man stadig huske på, der skal være rent. Medarbejdernes trivsel kan blive påvirket af, at lokalerne, som de arbejder i, er beskidte, så derfor tilbyder Renas både erhvervsrengøring til industrilokaler samt håndværkerlokaler.

Erhvervsrengøring af industri kan tage form som flere forskellige typer opgaver. Det kan være, art du har en fabrik, som kræver, at gulvene ofte bliver gjort rent, eller et produktionssystem, som gør det svært at komme helt ind i krogene. Uanset hvad din rengøringsopgave på Sjælland består af, står vi hos Renas klar til at sammensætte den rengøringsløsning, som passer perfekt til dine behov.

Er du en håndværkervirksomhed, er du garanteret bekendt med, at håndværk er lig med skidt og snavs. Det er svært at udføre et stykke håndværk uden, at det efterlader noget rengøringsarbejde, og her står Renas klar til at hjælpe. Vi klarer alle typer rengøringsopgaver i håndværkerindustrien, da ingen opgave er for lille eller for stor. Kontakt os derfor i dag og få et uforpligtende tilbud på din rengøringsopgave.

Ring mig op
IMG 7365
Ring mig op
Ønsket opkaldstidspunkt