Erhvervsrengøring er en service, som er anderledes end mere klassiske rengøringsopgaver i private hjem

Erhvervsrengøring i Odense sikrer dig rene lokaler

I stedet for at være målrettet private hjem er erhvervsrengøring på Fyn målrettet virksomheder, som har nogle lokaler, som trænger til rengøring. Rengøring er et behov, som er konstant, da lokaler bliver beskidte løbende, og derfor er det nødvendigt at gøre rent ofte, så virksomhedens lokaler er et rart sted at være for alle.

Behov for rengøring kan variere fra kunde til kunde, så derfor er det meget individuelt, hvad erhvervsrengøring dækker samt hvor ofte, der er behov for rengøring. Uanset vores kunders behov er vores ultimative målsætning at sikre os, at vi leverer et stykke arbejde, som er 100% tilfredsstillende, så virksomhedens lokaler er rene.

Hovedrengøring og erhvervsrengøring til kontorer i Odense

Renas tilbyder indendørs erhvervsrengøring på Fyn af forskellig slags. Vores opgaver varierer altid, da ingen lokaler eller bygninger er ens, så derfor tilpasser vi os altid den enkelte kundes behov for rengøring. For at kunne tilbyde den helt rette service til vores kunder, tilbyder vi både løbende rengøringsopgaver, hvor vi kommer ud til din virksomhed, og gør rent efter en aftalt plan, samt hovedrengørings-opgaver, som både kan være enkeltstående opgaver og længerevarende opgaver.

Hvis du står med en stor enkeltstående rengøringsopgave på, tilbyder Renas også hovedrengøring i Odense. Der kan være forskellige årsager til, at en hovedrengøring er nødvendig, men uanset opgavens årsag kan det ofte være en meget uoverskuelig opgave at komme i bund med. Det vil vi hos Renas med glæde hjælpe dig med, da ingen enkeltstående rengøringsopgave er for lille eller for stor for os. Derfor kan du altid kontakte os på enten telefon eller e-mail for at få en uforpligtende snak om netop din rengøringsopgave i Odense.

Kontor rengøring i Odense

Erhvervsrengøring af kontorer er henvendt til virksomheder, som hovedsageligt befinder sig i kontorbygninger. Hvis du har en kontorbygning i Odense, er det vigtigt at holde kontoret rent, da et rent kontor både er vigtigt for medarbejderne samt de interessenter, som besøger virksomheden såsom kunder og leverandører. Det er derfor vigtigt at sørge for, at din virksomhed i Odense er ren, og derfor vil en løbende rengøringsindsats være særligt relevant for dig. Vi lægger en ære i at tilbyde et professionelt stykke rengøringsarbejde i Odense, så derfor kører vi aldrig fra kontoret før, at der ikke er en finger at sætte på noget.

Industrirengøring og håndværkerrengøring i Odense

Er man en virksomhed, som enten beskæftiger sig med håndværk eller anden industribranche, så har man garanteret oplevet, af der ofte er behov for rengøring af ens lokaler, da der opstår mere snavs og skidt i industrivirksomheder. Derfor tilbyder Renas erhvervsrengøring til industrivirksomheder med behov for en ekstra hånd for at komme skidtet og snavset til livs i hverdagen. Har du specielle kriterier som f. eks håndværkerrengøring, så kan vi også klare det.

Renas tilbyder erhvervsrengøring af industrier, som stiller ekstra krav til rengøringen. Har man en industrivirksomhed i Odense er man garanteret bekendt med, at industri ofte er lig med snavs og skidt. Derfor vil vi i samarbejde med virksomheden lægge den helt rette plan for, hvor der er behov for at lægge fokus, når det kommer til rengøring af industrilokalerne.

Hvis der er tale om en håndværkervirksomhed, så kan det ofte være en udfordring med rengøringen. Håndværkerarbejde er lig med skidt og snavs, og derfor vil du sjældent kunne undgå behovet for erhvervsrengøring. Renas hjælper dig med din håndværkerrengørings-opgave i Odense uanset omfanget af opgaven og tilbyder professionel håndværkerrengøring. Nogle håndværkeropgaver kræver, at man bygger nogle skurbyer, og her står vi også klar til at hjælpe dig med rengøringen, så du kan fokusere til det, som du er bedst til – nemlig håndværkerarbejde.

Erhvervsrengøring

Ring mig op
IMG 7365
Ring mig op
Ønsket opkaldstidspunkt