CSR (Corporate Social Responsibility)

CSR betyder for RENAS, at vi driver en virksomhed, der minimerer de negative effekter, og maksimerer de positive værdier. Det gør, at RENAS hele tiden forbedrer forholdene for, menneskerne og miljøet ved hjælp af bæredygtighed.

CSR handler om at løfte virksomhedens sociale ansvar. Hos RENAS tager vi del i ansvaret!
Vi har derfor truffet adskillige beslutninger, der skal bidrage til, at virksomheden handler bæredygtigt hver eneste dag.

RENAS opretholder de gode arbejdsmiljøer, og forbliver i udviklingen, om at blive mere klimaneutrale.

Arbejdsmiljø

Som et led i CSR, sætter RENAS en ære i et godt arbejdsmiljø. Det gør vi, da vi forstår vigtigheden af gode forhold for vores medarbejdere. Vi overholder selvfølgelig alle reglerne i vores branche, hvilket har givet os en grøn smiley fra Arbejdstilsynet.
Den grønne smiley har vi fået, da vi lever op til arbejdsmiljøreglerne omkring håndtering af kemi, støj, tunge løft, psykisk arbejdsmiljø, ergonomi mm.
Vi skaber et godt arbejdsmiljø, hvilket vi bliver belønnet for, af vores medarbejdere, som bliver ved med at komme på arbejde. Det er nemlig rigtig rart at blive passet godt på.

Vi passer godt på vores medarbejdere

For at bevare et godt og sundt indeklima hos vores kunder og for at skåne vores medarbejdere, er vores støvsugere med HEPA-filtre (High Efficiency Particulate Air). Et HEPA-filter fanger de fine støvpartikler, der kan give astma og allergisymptomer.
Derudover har RENAS også indgået et bæredygtigt partnerskab med Tana, for at blive mere bæredygtige. Men også for at give vores medarbejdere de optimale forhold, med miljø- og allergivenlige produkter.

Ring mig op
IMG 7365
Ring mig op
Ønsket opkaldstidspunkt