Bæredygtighed

I RENAS er vi bæredygtige. Vi tænker bæredygtighed ind i alt, hvad vi foretager os – af hensyn til miljøet, men også af hensyn til vores kunder og vores personale. Alle vores microfiberklude, som vi dagligt bruger til aftørring i rengøringen, er oeko-tex® mærket og derfor naturligvis 100% plastik-fri. Vi arbejder, med Tana’s Green Care produkter som er Cradle to Cradle ”Gold” certificerede. Hvilket betyder, at produkterne er bionedbrydelige og emballagen er lavet af genbrugsplast og er genanvendelig.

På kontoret gør vi os også umage

Bæredygtighed er et koncept, som RENAS har inkorporeret i hverdagen. Derfor bruger vi, så vidt muligt papir, der er produceret efter de højeste standarder indenfor bæredygtig produktion, og ansvarligt skovbrug. Vores kundemapper er fremstillet af genbrugsmaterialer, og de faneblade, vi benytter i mapperne, er fremstillet i genanvendeligt miljøvenligt PP-plastfolie.

I RENAS er affald en ressource, så selvfølgelig er affaldssortering en nødvendighed. Det betyder at affald bliver sorteret, dette er både i forbindelse med rengøring og kontorbrug. På den måde er RENAS med til at sikre genanvendeligheden af affaldsressourcen.
Derudover arbejder RENAS løbende med at udvikle nye, konkrete initiativer, der sikrer en bæredygtig fremtid.

Det giver nemlig rigtig god mening, synes du ikke?

Ring mig op
IMG 7365
Ring mig op
Ønsket opkaldstidspunkt